CFARE MUND TE BEJNE TE RINJTE PER GJUHEN KUNDER URREJTJES?

Ekzistojnё shumё mё tepёr rrugё tё mundshme pёr tё kontribuar nё fushatё sesa kёto qё renditen mё poshtё. Nё kёtё Manual, nё fund tё veprimtarive pёrfshihen disa sugjerime tё mёtejshme si “Ide pёr veprim”. Kjo ёshtё njё listё e shkurtёr pёr t’i afruar grupet tuaja me fushatёn.

 • Bashkohuni me Lёvizjen nё adresёn: www.nohatespeechmovement.org

 • Abonohuni nё buletinin e fushatёs, postoni fotografi ose video dhe ndёrveproni me tё tjerё nё grupin e faqeve tё internetit tё fushatёs tek: (http://forum.nohatespeechmovement.org)

 • Monitoroni gjuhёn e urrejtjes pёrmes internetit dhe jepni shembuj tek Monitoruesi i Gjuhёs sё Urrejtjes tek: www.nohatespeechmovement.org/hate-speech-ёatch

 • Kёrkoni pёr Ditёt Evropiane tё Veprimit dhe organizoni veprimtarinё tuaj kombёtare

 • Shkoni nё grupin e faqeve tё internetit pёr bashkёrendimin e fushatёs tek: ёёё.coe.int/youthcampaign Mёsoni kush ёshtё koordinatori juaj kombёtar dhe shihni si mund tё pёrfshiheni ju dhe grupi juaj nё fushatё nё vendin tuaj

 • Ndani me tё tjerё aktivitetet tuaja – dhe mёsoni pёr aktivitetet e tё tjerёve – nё blogun “The Campaign in Action” Bёjuni pjesё e diskutimit tё gjuhёs sё urrejtjes pёrmes internetit dhe e fushatёs nё forumin: http://forum.nohatespeechmovement.org

 • Pёrhapeni fushatёn nё Facebook – https://www.facebook.com/nohatespeech dhe Twitter – #nohatespeech@nohate_speech

 • Zhvilloni aktivitete edukative pёr gjuhёn e urrejtjes duke pёrdorur kёtё Manual

 • Ndёrmerrni veprime pёrmes internetit dhe nё kushte jo tё lidhura me internetin pёr tё promovuar tё drejtat e njeriut pёr tё gjithё dhe pёr tё luftuar gjuhёn e urrejtjes! Fushata evoluon gjatё gjithё kohёs nё sajё tё pёrkushtimit tё vullnetarёve dhe aktivistёve pёrmes internetit dhe nё kushte jo tё lidhura me internetin. 

Marre nga (https://rm.coe.int/albanian-bookmarks-translation-2019-final/1680a1c7f5)