Moduli 3: Burimet dhe Vlerësimi i trajnimit

Aktiviteti 3.2 Çfarë aktivitetesh mund të bëjmë për të luftuar gjuhën e urrejtjes?

Ju nuk keni akses për të parë këtë aktivitet.
Lutemi regjistrohuni ose identifikohuni për të parë përmbajtjen e trajnimit.