Moduli 3: Burimet dhe Vlerësimi i trajnimit

Aktiviteti 3.3 Takim online në platformën Zoom

Ju nuk keni akses për të parë këtë aktivitet.
Lutemi regjistrohuni ose identifikohuni për të parë përmbajtjen e trajnimit.